lauantai 26. helmikuuta 2011

Iltakiukuton ilta

Eilen ei ollut iltakiukkua. Harvinaista. Koitin nukuttaa poikaa kahdeksalta ja yhdeksältä. Kymmeneltä viimein nukahti 20 minuutiksi. Sitten 45 minuuttia meni silmät päässä pyörien ennen kuin päästiin nukkumaan. Herättiin vasta seitsemältä.



Tänään on ollut siivouspäivä. Vaimo lähti vaunuilemaan ja minä aloitin jynssäämään keittiötä. Nyt vaimo imuroi, pikkumies nukkuu vaunuissa kuistilla ja minä laiskottelen.

Maanantaina on pikkumiehen neljäs neuvola. Väinö tuntuu kasvavan hurjaa vauhtia. Viimeksi neuvolassa oli painoa 4,7 kiloa muutama viikko sitten.

Vaatteita saa laittaa jatkuvasti pois. Söpöimmät vaatteet pakataan varastoon. Jos vaikka joskus Väinö saisi sisaruksenkin. Toivottavasti silloin päästäisi Vaasaan klinikalle eikä tarvitsisi matkustaa Tampereelle asti..

Jyväskylän pelastakaa lapset ry:ltä tuli vino pino papereita perheenssäiseen adoptioon liittyen. Ilmajoen kunta ostaa adoptiojutut tuolta. Joudumme siis matkustamaan kevään mittaan Jyväskylään asti adoptioneuvontaan. Kääk! Onneksi sitten toinen tapaaminen on kotikäynti. Ollaan asennoiduttu siihen että vuosi ainakin saadaan odotella ennen kuin vaimoni on virallisesti Väinön toinen vanhempi.

3 kommenttia:

  1. Väinö on kyllä mahdottoman suloinen!
    Meillä taitaa Nöttönen olla aika lailla samoissa mitoissa Väinön kanssa, neiti painoi 4vkon iässä 4,7kg. Maistuu tuo maito aikalailla.
    Ihanan pitkästi poika jo nukkuu. Tainnutatko pelkällä tissimaidolla, vai saako lisää pullosta?

    terkuin Jenni/kotiakohti

    VastaaPoista
  2. Hei Jenni. :) Taitaa Väinö olla samoissa mitoissa teidän neidin kanssa.
    Meillä ei maito riitä kuin iltapäivään asti ja sitten täytyy syöttöjen jälkeen tarjota vielä tuttelia. Toivottavasti jossain vaiheessa oma maito riittäisi paremmin...
    On kyllä ihanaa kun poika malttaa yöllä nukkua. Viime yönäkin saatiin nukkua 8+2 tuntia.

    VastaaPoista
  3. Hei! Löysin blogisi toisen blogin kautta. Seuraan nyt mielenkiinnolla adoptioasian etenemistä, nimittäin meillä on sama vielä edessä ja adoptiokuviot hoidetaan myös Jyväskylän PeLan kautta! Meillä vauvan laskettu aika oli ja meni, nyt vaan odotellaan...

    VastaaPoista