perjantai 16. marraskuuta 2012

Sairastuvalta päivää!Ensimmäiseksi muutama kuva Väinön hiusten leikkuusta, joka tapahtui viikko sitten. Äidit trimmasivat hiuksiaan ja koska Väinö bongasi vessasta karvauskoneen, halusi hänkin trimmauksen. Väinö osoitti konetta, sitten päätään ja sanoi: "pää, pää!".


Väinö sai kirpparilta uuden hienon paidan ja siitä pitää laittaa heti kuva tännekin.

Väinö on tällä hetkellä nuhainen. Herra on parina iltana kukkunut yöhön saakka eikä ole meinannut nukahtaa millään. Viime yönä Väinö valvoi ja valvoi enkä tiedä nukuttiinko ennen viittä ollenkaan. Kolmelta Väinölle etsittiin lasten särkylääkettä, sillä vaikutti kipeältä. Löytyihän lääkkeet sitten jostain kumman syystä leipäkorista.

Aamulla nukuimme koko perhe kymmeneen asti. Päiväunet venyivät ja vanuivat sitten alkamaan vasta ihan äsken, hieman ennen kahta. Saa nähdä kuinka moneen tänään valvotaan yöllä..

Eilen katsottiin Väinön kanssa monta jaksoa Puuha Peteä dvd:ltä, kun äiTii nukkui. Väinön suosikkijakso niistä oli sellainen missä kissa vartioi kalaa, koska kissaa näytettiin paljon ja se on Väinön suosikkihahmo.
ÄiTii raukkakin on kipeä.

Nyt tulia pesään. Tuo kuvan leivinuuni on helppo sytyttää, mutta pystymuurit ovat oikein murheen kryynejä. Tuhansittain hesareita, litra kaupalla sytytysnestettä, miljoona sytytyspalaa ja laatikollinen tulitikkuja. Ei syty, ei sitten millään. Seuraavaksi käydään hakemassa bensaa auton tankista.

3 kommenttia:

 1. Leipäkoristapa hyvinkin, siä on joku leipoessaan tarvinnu tilaa.
  Mukulan ilme on keskittyny kun hiuskonetta käytetään.
  Anni

  VastaaPoista
 2. http://poikkeukselliset.blogspot.fi/ , hei olisitko mahdollisesti kiinnostunut osallistumaan Poikkeukselliset-blogiin?jos näin kivasti kävisi otathan yhteyttä aarirajat@gmail.com -Manna

  VastaaPoista
 3. Hei, sinulle on haaste: http://marjutpohtii.blogspot.fi/2012/11/haastetta.html

  VastaaPoista