lauantai 22. lokakuuta 2011

Ikea ja pakoputki Hirvensalmella

Kaasutimme muutamana päivänä Hirvensalmen keskustaan "kaupunkikämpälle". Sinne oli juuri tuotu lasti ikean huonekaluja ja minä ja äiTii sitten kokosimme ne kaikki. Väinö pääsi istumaan valkoiselle sohvalle, kun saatiin se kasaan.


Reissun aikana Väinö käytti paljon enemmän tuttia kuin normaalisti. Tuttisuu sitten puuhaili omiaan kaaoksen keskellä. Lopputulos oli kuitenkin hurjan hieno. Asunto on ihanan moderni, mutta vanhaakin sieltä löytyy.



Meinattiin jäädä viimeiseksi yöksi kaupunkikämppään, mutta ajteltiin Väinölle olevan parempi pysytellä samassa paikassa eikä joka yö eri osoitteessa. Järvenrantamaisemissa olikin mukava viettää aikaa. Vaikka ei pihalla hengiltu juurikaan, järvi näkyi silti ikkunasta.



Väinö oli tosi rohkea reissussa. Hän leikki enemmän itsekseen. Toki koko ajan piti meitä silmällä ettei häivytä. Päästiin kyllä Väinöstä irtoamaankin sen verran, että nukuttiin äiTiin kanssa päiväunet yhtä aikaa. Väinö taisi tykätä kolmen sylin reissusta. Ainakin pikkumies sai huomiota paljon. :)







Ai niin! Se pakoputki. Seuraavana päivänä Hirvensalmelle saapumisesta meidän pakoputki tipahti. Se oli pitänyt ja aika möreää put-put ääntä, mutta nyt se myös kolisi maahan ja ääni sen kuin koveni. Onneksi Hirvensalmen Seolla oli reipasta henkilökuntaa, jota yksi irronnut putki ei säikäyttänyt. He saivat putken jollain konstilla veivattua takaisin paikoilleen ja paikoilla se pysyikin tänne kotiin asti. Kovin miehekästä ziljoonan kuution prätkä-ääntä auto kyllä pitää. Saatiin aika kunnioittavia katseita teineiltä.. Huomenna auto sitten pääsee seisoskelemaan korjaamon pihaan.


Seuraava reissu on marraskuun loppupuolella Veikkolaan. Väinön puolikas suku löytyy sieltä mukaan lukien Hirvensalmen-mummi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti