sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Pikkuväinö

Sunnuntaifiiliksiä monen viikon takaa. Kuvissa Väinö on kaksi-kolmeviikkoinen.


Villapöksyt eivät mahtuneet alunperinkään kestovaipan kanssa. Kerttiksen kanssa mahtui nipin napin.



Tästä kuvasta huomaan miten paljon Väinö on kasvanut Pitäisi saada viereen vertailukuva. :) Raitainen yöpukukin on jo ihan liian pieni. Väinö tykkää olla olalla katsomassa maailmaa. Sylissä selällään hän ei viihdy montaa minuuttia.



Väinö nukkuu usein kädet tuossa leuan alla. Tutti harvemmin kelpaa, mutta joskus oikein unisena sitä voi hieman imeskellä.


Pikkumies nukahti todella helposti vielä pariviikkoisena. Sitten alkoi olla vaikeaa pistää silmiä kiinni, mutta uni voitti. Nyt ei uni meinaa tulla ollenkaan ja yliväsynenä pikkupoika kitisee ja lopuksi huutaa kuin palosireeni. Joskus Väinö herää 40 minuutin jälkeen huutamaan yöunilta.

Suurin muutos pariviikkoisesta tähän päivään on ollut huima seurustelukehitys. Väinö tykkää vuoropuhelusta, jolloin nauretaan paljon. Jos katoan pikaisesti vessaan niin pikkumies ehtii jo pariin kertaan huudella. Väinö on huomannut että nauramalla saa huomiota. Jos katson uutisia, nettiä tai mitä tahansa muuta kuin poikaa niin juttelu ja nauraminen alkavat ja sitten seurustellaan kunnes poika väsähtää ja tahtoo olalle katsomaan maailmaa.
Hyvää sunnuntaita kaikille Väinön vaiheita seuraaville. :)

1 kommentti: