maanantai 28. helmikuuta 2011

Neuvolakäynti

Väinö täytti 2 kuukautta tänään ja kävi neuvolassa. Meillä on ihana neuvolantäti Paula Koskenkorvan neuvolassa.



Ensin Paula kysyi kuulumisia. Sitten katsottiin heijasteita. Moronheijaste löytyi vielä vahvasti (eli säikähtäessä kädet lennähtää sivuille ylös). Väinö hymyili niin hurmaavasti, että Paula sanoi vievänsä Väinön kotiinsa.
Navasta löytyi jotain mitä täti ei ollut koskaan ennemmin nähnyt. Ollaan napaa viime aikoina puhdistettu entistä enemmän rähmimisen takia. Navan pohjalla oli kirkuvan punainen "mato". Ei siis mitään elävää, mutta kuitenkin sellaista mitä siellä ei pitäisi olla. Navanpohja "laapistettiin" eli sitä tökittiin pumpulitikulla jossa oli jotain happoa. Happo syövytti punaisen madon mustaksi. Väinö ei tästä toimenpiteestä ollut moksiskaan. Perjantaina täytyy soitella neuvolaan ja ehkä ensi viikolla mennään uuteen lapistukseen.

Sitten Paula testasi lelulla miten Väinö seuraa katseellaan. Huomautin, että Väinö tykkää katsoa mieluummin kasvoja ja kasvoja se sitten seurasikin katseellaan ja käänsi päätä.

Viimeiseksi Väinö sai rotavirusrokotteen suun kautta. Ei tainnut kovin hyvältä maistua rääkäisyistä päätellen.

Mittoja: 5350 senttiä, 60 senttiä ja pää 41,5 senttiä.

Painoa viime kerrasta on tullut 640 grammaa ja pituutta 5 senttiä. Viime neuvola oli pari viikkoa sitten. Väinö pompahti keskikäyrältä plussalle ja reippaasti.

Niin joo, tuossa kuvassa nauretaan eikä itketä. :D

1 kommentti: