sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Ja niin vaihtui marraskuu...Eilen oli aika talvisen näköistä ulkona. Ollaan Väinön kanssa sairastettu; Väinö elämänsä ensimmäistä korva- ja silmätulehdusta ja minä muuten vain kuumeessa ja flunssassa. 

Tii pääsi koirien kanssa lenkille ja otti samalla kuvan kotitieltämme.

Oltiin lokakuussa oman kylän retkellä. Käveltiin laavulle kilsan parin matkan. Väinö veti joukkoa. Hän halusi olla ensimmäisenä. Laavulla oli  myös näkötorni, johon Väinö kipusi Tiin kanssa innoissaan. Alas päin hän ei uskaltanut tulla ja oli siinä kahdella aikuisella tekemistä, että saatiin Väinö alas. 
Paluumatkalla kokeiltiin työntää Väinön kanssa siirtolohkaretta. 
 Tässä kotona sairastaessamme olen kokeillut virkata. Angry birds virkkauskirjassa on tosi selkokieliset ohjeet, mutta silti ei mene niin kuin Strömsössä.


Mini "Pommi"

Väinöllä oli jo aika pitkät hiukset Lokakuussa. Lähdettiin koko perheen voimin syyslomalle Asta-mummin luokse. Asta samalla leikkasi Väinön hiukset ihan perinteisesti saksilla. Tuli vähän siistimpi pää. 

Pörröpää

Väinö on ollut reipas poika kipeänäkin. Hoitajalla Väinö avasi koko ajan suuta ammolleen, kun ensin katsottiin kurkkuun ja sitten olisi ollut korvien vuoro. Korvatulehdus oli yllätys, sillä Väinö ei ollut raapinut eikä valitellut korvia. Silmissä sen sijaan ei tulehdus ollut yllätys, sillä toinen silmä oli tosi punainen. 
Väinö kävi Tiin kanssa myöhemmin vielä lääkärissä, koska hoitaja ei saa määrätä korvatulehdukseen lääkkeitä. Lääkäri oli kysynyt Väinöltä, onko korva kipeä ja Väinö oli vastannut, että ei ole, silmä vain on kipeä. 

Hoidossa on yksi poika jäänyt pois ja yksi pieni tullut tilalle. Pieni on hieman yli vuoden ja Väinön mielestä "vauva". Väinöllä olikin pieni kriisi, kun hän ei enää olekaan pienin ja vauva saa paljon huomioita. Onneksi kriisi meni jo ohi ja Väinö viihtyy vallan mainiosti hoidossa. 
Nyt kun Väinö on joutunut olla vajaan viikon kotona, alkaa jo näkyä hieman villiintymisen merkkejä. Onneksi tiistaina varmasti on hoitopäivä ja paluu normaaliin arkeen on ihan paikallaan. :) 

No, ei tässä nyt mitään tämän kummempaa ole tapahtunut. :)

1 kommentti:

  1. Ooo, ja vielä komeimpia kuvia.
    Anni, joka ei ole robotti.

    VastaaPoista