keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Ruokaa, ruokaa enemmän ruokaa!

Ensimmäiseksi hehkutan sitä, että Väinö nukkui pitkästä aikaa heräämättä omassa sängyssään 10,5 tuntia. Unet jatkuivat saman tien heräämisestä ja poika nukkui yhteensä 13 tuntia! En tiedä koska kultamies olisi herännyt ellei oltaisi Tiin kanssa menty ottamaan kuvia. Niin hauskasti Väinö nukkui. No, kuvista ei pimeässä oikein tullut mitään niin en niitä tänne laita.

Väne kyllä syö mitä annetaan. :) Väinö syö kyllä tosi paljon moneen muuhun lapseen verrattuna.
Tänään on siis sokeriton päivä nro 3. Koristeeksi otin pari kuvaa päivän ruuasta, joka koostui perunasta ja kanttarellikastikkeesta. Nam!
Tänään on reipasteltu vajaan tunnin lenkki metsässä perässä 500 kiloa vetäen. Tahvo-heppa ei ollut oikein lenkkeilytuulella selvästikään.
Nämä kolme päivää ovat olleet kummallisen helppoja. Kai siksi, että tietää maanantain koittavan ja sitten saan jugurttia! Jugurtin korvikkeena toimii mustikkabanaanismoothie, johon laitan sokeritonta mehukeittoa, viime syksynä kerättyjä mustikoita, pari banaania ja maustamatonta jugurttia. Koko illan saan hörpiskellä tätä ihanuutta.
Maanantaina kalorit jäivät aivan liian vajaiksi. Maanantaina kävi vieraita, jotka toivat houkutteeksi ihanan näköisiä mokkapaloja (eivät siis tienneet sokerilakostani) ja me Tiin kanssa taijottiin tyhjästä muffinsseja, joihin itse kukin sai kauhoa kauan suklaamoussea (sellaista pussijuttua mihin lisätään vain maito ja vatkataan). Tiistaina otin sitten sellaisen asenteen, että syön koko ajan ja niin kalorit jäivät vain -600 kaloria vajaaksi mikä alkaa olla ihan hyvä vaje. Tänään sitten sain lisää kaloreita syötäväksi tuosta metsäilystä. Elämä on yhtä syömistä!
Noita maanantain mokkapaloja on pakastimessa. Varmasti tulee maistettua niitä sitten ensi viikolla!
Mikähän järki oli asettaa sokeriton viikko samalle viikolle omien synttäreiden kanssa? Hmm.. No, viikonloppu menee hevoshierontakurssilla, joten ei muutenkaan olisi minkäänlaisia synttäreitä vietetty. Ensi viikoksi meillä on sitten Tiin kanssa jokin erikoispäivä. :o Äitini antaa lahjaksi jotakin, missä pitää olla tiettynä kellonaikana jossakin. Mitä se sitten onkaan selviää täällä blogissa varmasti ens viikon puolella. :)

3 kommenttia:

  1. Joo, siellä synttäriylläripaikassa ei syödä ainakaa.
    Anni

    VastaaPoista
  2. Oot sä kyllä eri vesseli ku oot iliman sokeria!! nimimerkillä: just fazerina suklaalevyn syönyt.

    eli -Gui-

    VastaaPoista
  3. On kyllä ollut ihmeen helppoa. Kun vaan päättää että on ilman niin ei tee oikein mielikään. Ja kun joka paikas toitottaa että on viikon ilman sokeria niin ei huvita missään kirjoittaa että söin suklaata. :D
    Koita säkin joskus. :) Mun pelastus on Väinön hedelmäpatukat, joissa ei oo sokeria mutta ovat makeita ja just hyviä suklaan korvikkeita.

    VastaaPoista