lauantai 17. syyskuuta 2011

Iloinen potilas kiipeilee

Väinön vatsa on ollut heti aamusta asti löysällä. Kaupassa pyörimisen jälkeen alkoi sitten ihan kunnon ripuli. Väinö oli kuitenkin oma iloinen ja virkeä itsensä. Päätin mitata kuumeen, kun pikkumiehen posket olivat niin punaiset. 38,1 astetta näytti tuttimittari. Sen jälkeen otettiin syömiskuvia, mistä näkyy, ettei herra ole moksiskaan ripulista ja kuumeesta.




Väinö on saanut tänään joka välissä nestettä ja ollaan syöty enemmän hedelmä- ja marjamössöjä. Mössöjen jälkeen pikkumies oli entistä villimpi ja kiipeilyhalu oli valtava. Syöttötuolia pitkin on kiva yrittää kiipeillä. Sohva ja tuoli kelpaa myös. Äitien housunlahkeita voi käyttää apuna myös. Väinö pääsee nousemaan polvilleen ja pariin kertaan on päässyt jo ihan jaloilleen asti hetkeksi. Laskeutuminen tapahtuu yleensä hallitusti istualleen. Joskus housut luistavat ja Väinö pitää jostain kiinni niin kauan kuin jaksaa, kunnes tupahtaa mahalleen maahan. Onneksi pää ei kolise eikä tule itkukaan.

Konttiminenkin on alkanut jo näyttää konttimiselta. Ihan vielä ei jalat mene vuorotahtia, mutta eteenpäin päästään hassusti hyppelemällä kuin kenguru.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti