sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Herra Neljä Vee!




Väinö herra täytti viime vuoden viimeinen päivä neljä vuotta. Varsinaiset synttäribileet oli tänään, 



Väinö näyttää kuinka vanha on


Väinö sai meiltä lahjaksi legopalolaitoksen, johon kuului palomestarin auto, paloauto sekä pelastushelikopteri. Tii kasasi laitoksen, minä ajoneuvot. Väinö odotti kiltisti koska pääsee palomiesleikkeihin. Väinö osasi hienosti itse koota ukkelit. 





Ukki oli lähettänyt Väinölle lahjan, joka sisälsi aika paljon herkkuja ja pitkän puisen punaisen auton. 




Herkkuja!

Koko eilisen päivän pyrytti lunta ja yöllä tuli lisää. Aamulla kävin ottamassa lumikuvia. Myöhemmin sitten sain lumikolalla kolailla koko pihan. Oli aikamoista punttisalitreeniä se. Varsinkin, kun piti kiskoa peräkärry sivuun. Rasituksessa huomaa, ettei keuhkotauti ole vieläkään selätetty kokonaan. 




















Tehtiin Tiin kanssa hieno kakku. Minä tein vain kakkupohjan ja vatkasin kerman. Tii sai tehdä vaikeimmat osuudet eli koristelun. 



Väinö ihastelee kakkua






Väinö näyttää miten vieraat hämmästelevät kakkua:




Vieraat saapuivat ja aika pian oli leikit menossa. Kaikki lapsivieraat olivat suurin piirtein Väinön ikäisiä. 

Kakusta Väinö ei uskaltanut itse puhaltaa kynttilöitä. Oli varmaan liikaa yleisöä. :) 






Syöminkien jälkeen lapset leikkivät makuuhuoneessa kummitustaloa. Kivaa vaikutti olevan ja Väinökin rohkeasti oli mukana, vaikka pelkää pimeää. 

Synttäribileiden jälkeen hauskuus ei loppunutkaan siihen vaan lähdettiin koko perheenvoimin tallille. Siellä Väinö sai harjata ja silittää pikkuponia. Poni ei kuitenkaan kauaa kiinnostanut, mutta onneksi tallilla oli samanikäinen tyttö jonka kanssa Väinö laski mäkeä. Oli pulkka, liukuri ja sellainen pyöreä pulkka, jossa oli kahvat. Väinö nauroi aivan hulluna koko ajan, oli niin hauskaa. 
Väinö ei uskaltanut viime talvena hirveästi laskea mäkeä. Nyt meni hurja iso mäki ilman jännitystä. Muiden lasten kanssa leikkiminenkin on kehittynyt, eikä näköjään haittaa, vaikka lapsi olisi ihan tuntematon. :) Reipas poika! 

3 kommenttia:

  1. Kakusta on enää muisto. Nam.
    Anni

    VastaaPoista
  2. Hei! Lueskelin blogiasi ja huomasin kuvan heinäkuulta 2012, jossa Väinö-poika ajelee keltaisella Plasto mopolla. Oli ihan pakko alkaa kyselemään tuon mopon perään. Mahtaako tuo mopo olla teillä vielä tallessa ja voisiko se olla myynnissä??? Olisi mukavaa, jos voisit laittaa minulle tietoa asiasta osoitteeseen kirsikkatarha@luukku.com

    Niin, ja myöhäiset synttärionnittelut 4-vuotiaalle Väinölle! :)

    VastaaPoista
  3. Kaks kuukautta kun saa ruveta nostamaan koko käden.
    Anni

    VastaaPoista