sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Vieraita trampoliini tuliaisinaanMeille kaasutti perjantaina vieraita. Ollaankin tehty aika ahkerasti puutarhahommia sekä koottu trampoliini. Puuhääpäivän kunniaksi tehtiin kakku.


Väinö auttaaViisi vuotta, eikä suotta!Väinö lauloi: "Paljon onnea vaan"


Viulunsoittaja kävi katolla luutineen.
Trampoliini tuli koottua. Turvaverkko toki myös. Väinö osasi heti kiipeillä trampalle ja avata turvaverkon vetskarin. Äidit tai serkku pitäisi koko ajan olla trampoloimassa kanssa. Väinö oli kipeä keskiviikosta alkaen. Käytiin lääkärissä. Väinö niin superhienosti avasi suunsa, antoi katsoa korviin, antoi kuunnella rinnasta ja selästä stetoskoopilla ja mahaakin paineltiin. Väinö sai elämänsä ensimmäisen saikkutodistuksensa. Voi, söpöä. 
Eilen oli koululauantai. Sain esitellä auditoriolliselle oppilaita TIKAS-koulutusta. Se sujui hyvin, vaikka esiintyminen ei ole verissä. Opettaminen tuntuisi olevan. Voi kun olisi tajunnut joskus muinoin opiskella opettajaksi.. 

Vieraat ovat meillä vielä huomisenkin. Kivaa! :)

1 kommentti:

  1. Kaunis kakku! Ja pitäähän nyt kattokin laasta ja imurooda. Opettaminen verissä. Se jostakin on tullu veriin: B opettaa, mä opetan, sä rupiat. Ei tarvi het kansakoulun ope olla. Harrastusten tai mitä muuta itte osaa, sitä siirtämään oitis muille.
    Anni

    VastaaPoista