sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Kuvapläjäystä


Täältä näitä kuvia sitten tulee. Ensimmäiseksi tämmöinen tapaus:Eräänä päivänä, kun hain Väinön hoidosta ja kaasuteltiin kotiin eteisessä odotti jauhokaaos. Koira oli myös ihan jauhojen peitossa. Vehnäallerginen sellainen. Asta-viikonloppuna jauhoista tehtiin tämmöistä:
Pannaria söimme iltasella ulkona. Lämmintä oli.
Seuraava kuva on otettu tynkäputkikameralla keittiön ikkunasta. Naakat pomppivat vuohien selässä ja nyppivät jotakin. Kenties pehmustetta pesään.
Tähän väliin prinssistä kuvia. Väinö huomasi pikkukakkosen jostakin ohjelmasta, että prinsseillä on kruunu päässä. Pikkuprinssille piti tehdä oma kruunu. "Pinssi" sanoi Väinö.
Äidinkin piti sovittaa pinssin kruunua.
Muutkin saivat sitä kokeilla.

 Tossusta muutama keväinen kuva.

Ulkona pestiin kaikki kolme autoa. Väinö oli hyvänä apuna. 

Saatiin tosiaan kolmeen pekkaan metalliset tosi painavat tikkaat ulkonseinälle takaisin. Aika monta vuotta ne pois olikin.. 
Tossua Väinö kantaa aina välillä. Asta-viikonloppuna Tossua kannettiin ulkona ahkerammin. Välillä Tossu juoksi karkuun Väinö kannoillaan ja taas kissa joutui kannettavaksi. Että sellaista. Huomenna taas paluu arkeen. Tämä viikko oli näyttöviikko. Näyttötehtävistä osa täytyy vielä tehdä loppuun asti. Näyttökeskustelu on viikon päästä. Sitten ollaan taas lähempänä valmistumista. Syksyllä on viimeinen näyttö edessä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti