lauantai 15. maaliskuuta 2014

Laminaatti valmis!


Yläkerran laminaattilattia on ollut pitkän pitkän aikaa vaiheessa. Ei ollut kovin monen tunnin urakka lätkäistä laminaatteja loppuun. Ensin jännittettiin miten laminaatin laitto onnistuu "väärältä" puolelta, kun seinä lähestyy. Se onnistui ihan hienosti. Sitten jännitti miten saadaan viimeinen rivi laminaattia paikoilleen, sillä viimeiseen rakoon jäi vain 13 sentin kapoinen tila. Kaikki laminaatit piti mitata ja sahata yksi kerrallaan pituussuunnassa. Tiina ja pyörösaha pääsivät hommiin. SahailuaVäinökin sai mitata
Viimeiset palat puuttuu


Väinö viihtyi koko ajan remonttimiehenä. Väinö sai rullata heti ensimmäisenä työnään eristemuovia lattiaan, johon tuli laminaatit päälle. Hyvin homma sujuikin.
Väinön kanssa mentiin aina vähän kauemmaksi, kun saha lauloi. Pidettiin sormia korvissa tiukasti, koska ei ollut kuulosuojaimia. Aikamoinen pöly laskeutui sahauspöydän ympärille.Valmis!Toisesta suuntaaVäinö testaa laminaatin lujuutta

Laminaattihommat saatiin valmiiksi jo aamupäivän aikana. Oltiin herätty puoli seitsemän, joten päivää riitti. Lähdettiin sitten Kurikkaan katsomaan olisiko kirppiksellä pöytää vapaana. Yläkerta oli täynnä kirppiskamaa ja nyt ne on hyvä laittaa pois. Yläkerrassa on aikamoinen raivaaminen muutenkin. Sitä on pidetty vain varastona ja kaikki on hujan hajan. 

Seuraava homma on soittaa sähkömiehelle. Sitten saakin alkaa tehdä seiniä ja kattoa. Siinä onkin varmaan vähintään yhtä kova homma kuin laminaatissa. Varmaan samalla tavalla pikkuhiljaa sitä tehdään. Jos vaikka syksyllä olisi kaikki valmista? Toivotaan. :) 


1 kommentti: