maanantai 1. heinäkuuta 2013

Piilosta vieraan kanssa ja iPhone testissäMikäs möykky keittiön sohvalle on oikein kasvanut?


Ai, se olikin Väinö! Ja Väinön serkku Elina. Väinö tykkää kun on leikittäjä. Vielä paranee, kun Väinö sai käpälöidä Elinan iPhonea. "Äitiiii, tälläinen sullekin!"Leikitään soittamista

Soittamisen leikkiminen sujui hyvin, mutta sitten kun soitettiin mummille, ei soittamiset enää kamalasti kiinnostaneet. Väinö kyllä kertoi mummille, että Tiina on töissä ja uusi kissa vuohelassa. 

Puhelimella sai katsella vielä itseään kuin peilistä. Väinö sanoi, että siellä on vauva ja kun itsekin kurkkasin niin siellä oli sitten Tiina Väinön mielestä. 
Huomenna alkaakin sitten Väinön ja minun miniloma. Lähdetään ajelemaan kohti Hirvensalmea ja mummia. Elina (ja Elinan kiva puhelin) tulee mukaan. Mukavaa kun ei tarvitse yksikseen ajella monta sataa kilometriä. Takaisin päin sitten mennään kaksin Väinön kanssa. Tiina jää tekemään töitä oikein olan takaa. Työpäivät venyykin 12-14 tunnin mittaisiksi.. 

Hyvää heinäkuun ensimmäistä viikkoa kaikelle kansalle!

2 kommenttia:

  1. Aivanihania kuvia. Tuosta kakarasta ei muummoisia tuukkaa. On se semmonen ihmisen peetu.
    Anni

    VastaaPoista
  2. Aika kamalaa nykyään, kun tuntuu siltä, että vieraita odottaessaan tenavat odottavatkin kylään niitä mummun ja vaarin kivoja puhelimia.

    Toivottavasti teillä on mukava loma. Meilläkin suunnitteissa pientä reissua, ajateltiin huomenna piipahtaa Seinäjoella... ette ikinä arvaa miksi... Kerrotaan sitten, Farmarissa katsomassa traktoreita. Tuo nelivuotias kyllä tuumasi, että äiti voi mennä katsomaan vaikka lännenratsastusta siksi aikaa, kun pojat tutkivat koneita. Kivaa!!!

    VastaaPoista