torstai 19. tammikuuta 2012

Siivouspäivä

Eilen sain pari tuntia siivota musiikin tahdissa. ÄiTii ja Vää olivat Kurikassa. Sitä ennen Väinö taisi vinkata, että voitais joskus siivota..


Väinö tykkää kaikista missä on pitkä varsi. Lattianpesuväline, takan tuhkaluukun tyhjennykseen tarkoitettu metallivarsi, imurin putki.. Ihan mikä tahansa käy. Väinö liikuttelee varsia pitkin lattiaa ja sitten tulee kova kitinä, jos väline jää jumiin tuolin jalkaan tai jonnekin.




Puuronaama rakastaa mandariinia. Väinö vetää yhden kokonaisen mandariinin putkeen ja kohta haluaisi taas lisää.


Tänään oltiin ottamassa mpr-piikki neuvolassa. Väinö oli taas tosi reipas poika ja itkut jäivät lyhyeen. Tuttiakaan ei tarvittu lohdukkeeksi. Nyt sitten odotellaan nouseeko viikon päästä kuume vai ei. Kuulemma ihan normaalia on jopa 40 asteen kuume. Onneksi juuri ostettiin sellainen korvakuumemittari, jota tarvitsee pitää korvassa vain sekunnin.

Hyvästeltiin meidän vakioneuvolantäti Paula. Kuulemma sähköpostia saa laittaa, vaikka hän ei enää meidän täti olekaan. :) Onneksi saatiin pitää Paula kuitenkin pikkuvauva-ajan, kun usein oli neuvoloita.


Ai niin, se suursiivous jonka eilen tein.. No, siitä ei näy enää jälkeäkään!

4 kommenttia:

  1. Näin se menee, aloita siivous toisesta päästä taloa ja kun saat koko talon valmiiksi, niin saat aloittaa taas alusta. :)

    Hienoa, että Väinö otti piikin niin hienosti. :) Toivottavasti ei tule kovaa kuumetta. Meillä tyttö sai myös juuri viime viikolla piikin, nyt jäänitetään tuleeko oireita vai ei..

    VastaaPoista
  2. hihi, mandariinihimo :D peppi söi toissailtana 5 peräkkäin :D

    VastaaPoista
  3. Väinö on kuin "tiernapoika" tuon imurin kanssa,viekkaudella,mut ei vääryydellä anelee,♥saiskos vähän imuroida♥ T.Mummi

    VastaaPoista
  4. Väinö tykkää tutkia imuria ja sitten jos vahingossa saa imurin päälle niin tulee itku. :D Muuten imuri voi olla päällä kunhan ei ihan korvan juuressa yhtäkkiä mene päälle.

    Nyt on viikko siitä rokotteesta, eikä kuumetta ole vielä ollut onneksi.

    VastaaPoista