perjantai 23. syyskuuta 2011

Isovanhempien hammaspeikko

Täältä tulee taas naamakuvia Väinö-hammaspeikosta isovanhemmille lähelle ja kauas.

"Kukkuu mummot!"







Henkari on saanut uuden elämän Väinön uusimpana suosikkileluna. Sillä ylttyy kauas. Muita suosikkileluja ovat muovinen vispilä, kaukosäädin, vihko, mainospostit, hesarit, kattilat (jotka ovat avonaisessa kärryssä) ja kauppojen ostoskärryissä olevat lukkoketjut. Kiellettyjä lempileluja olisivat tietokone, kielletyt kaukosäätimet ja puhelimet. Puhelimia saa hipelöidä ja maistella, kunhan ne ovat näppäinlukossa, eivätkä kenenkään korvalla.

4 kommenttia:

  1. Aika paljon samoja lempparileluja kun meilläkin. :) Joku sukulainen kerran nauroikin, että eikö teillä ole varaa ostaa lapselle leluja kun Nella leikki pyykkipojilla, pakasterasioilla, kipoilla ja kauhoilla. ;)

    VastaaPoista
  2. He hee! No ei-lelut onkin parhaita leluja. :D Oikeat lelut jää ihan kakkoseksi. Toki kerhoissa ja perhekahviloissa on niin paljon "uusia" leluja, että siellä jäisi henkari nurkkaan. Autot tuntuu olevan herran mieleen, vaikka ei kotona taida olla kuin yksi auto-lelu.

    VastaaPoista
  3. Mä kans säästän kaikki roskat Väntin käyttöön. Pakkaukset, purkit, rapisevat on hauskoja uusia leluja ja niitä riittää. Kauhalla niitä sekoitetaan ja koiriin yritetään saada kontakti. Kattila ja metallikauha, siinä mainio yhdistelmä.
    Kysyin paapalta (huh, mä oon naimisis paapan kans), mitä ostetaan hammaspeikkoveikolle joululahjaksi. Se meinas että säästetään iso pahvilaatikko ja tehdään isoja reikiä siihen.
    Anni

    VastaaPoista
  4. Meillä oli vanhallapuolella kaapin alahyllyt, yhteensä neljä , täynnä muoviastioita ja niiden kansia. Se oli päivän kohokohta pemahuttaa muutaman kerran ne alas, ja äiti siivos. Se oli ihan huippuhommaa :D ..kunnes kerran viereinen kaappi aukastiin ja siellä olikin kissin nappuloita. Poika söi mahan täyteen :D heehee, Eeppinaattoihan se :D

    VastaaPoista