sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Lastenkonsertissa Koskenkorvalla

Eilen lähdettiin ystäväperheen mukana lastenkonserttiin. Koskenkorva juhli 100-vuotis synttäreitään ja paljon on ollut kaikenlaisia ilmaiskonsertteja ja muuta äksöniä. Oletettiin, että lastenkonserttikin olisi ilmainen. Se maksoi kuitenkin 5 e per pää ja kaivettiin sitten portilla kuvetta.

Väinö oli aika väsynyt, kun alkoi olla ensimmäisten päiväunien aika. Oli kuitenkin niin paljon kaikkea uutta, että pikkumies uteliaana vain katseli kaikkia ihmisiä ja yhtä koiraa.

Suuntasimme viimeiseen nurkkaan, johon musiikki ei jylissyt niin kovasti ja pääsimme varjoon.


Väinökin sai oman lumikki-leimansa käteen.



Lavalle nousi Rytmisoppa, joka soitti puoli tuntia.


Tii meni nukuttamaan Väinöä vähän syrjemmälle. Muun poppoon kanssa odoteltiin seuraavaa esiintyjää, jota sitten ei tullutkaan. Konsertin piti kestää kaksi tuntia, mutta se kestikin puoli tuntia.

Päivä oli kyllä muuten ihan mukava. Käveltiin ja autoiltiin kauppaan, ostettiin ruokatarvikkeita ja tehtiin koko porukan kanssa meillä hyvää ruokaa. Remonttia tehtiin myös. Päivän ensimmäinen homma oli saada meidän astiakaappi kuntoon. Siitä romahti aamutuimaan kaksi hyllyä. Ihme kyllä vain yksi lasi hajosi. Muut ikean laatukupposet pysyivät ehjinä. :)


1 kommentti: